Sottenville hammockset - midnight blue
Sottenville hammockset - midnight blue  midnight blue. Brafab

Sottenville hammockset - midnight blue

2 990 kr
Availability: In stock
Art.nr
4092-1 Brafab

Tjockt härligt hammockset i olefintyg i snygg Midnight blue som passar till Sottenville hammock men även till andra hammockar från Brafab.

Brafab

Material

Olefin. Olefin är en syntetfiber vars fibrer väger mycket lite. Materialet håller sin färg, är slittåligt, smutsavstötande och snabbtorkande vilket gör Olefin till ett utmärkt materialval för dynor. För bäst hållbarhet: torka av dina Olefinprodukter regelelbundet med en fuktad trasa, eventuellt med milt diskmedel. För bäst skydd rekommenderar vi Brafabs "Textile Impregnation".

Specifikation
Produktnamn Sottenville hammockset - midnight blue
Art.nr 4092-1
Varumärke Brafab
Vikt (kg) 9.000000
Bredd 56 cm
Djup 54 cm
Rygghöjd 60 cm
Tjocklek 10 cm
Material Olefin
Dynfärg Midnight blue
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.