Brafab - Sonnac bänk - moss green
Brafab - Sonnac bänk - moss green Brafab - Sonnac bänk - moss green Brafab - Sonnac bänk - moss green

Sonnac bänk - moss green

1 750 kr
I lager
Art.nr
8259-31

Information

Sonnac bänk är en praktisk trädgårdsmöbel i pulverlackerad aluminium från Brafab. Med sin enkla och stilrena design passar den in i de flesta miljöer och kan lätt flyttas runt. Sonnac bänk fungerar lika väl som sittplats vid matbordet som en snitsig utsmyckning i trädgården. Bänken kan gärna piffas till med pläd eller kuddar för en mysigare känsla, men gör sig även bra precis så som den är. 

Finns i flera färger: Svart, Moss Green och Burnt Paprika.

Material

Aluminium. Aluminium är ett fantastiskt material för utemöbler. Kombinationen lätt vikt och hög stabilitet gör det utmärkt som stomme under t.ex. konstrotting. Att det klarar fukt och väder gör det nästintill underhållsfritt. Det blir därför snyggt för sig med en miljövänlig pulverlackering eller i kombination med teak eller textilene. Rengör endast med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Sonnac bänk - moss green
Art.nr 8259-31
Längd 124 cm
Bredd 51 cm
Höjd 43 cm
Varumärke Brafab
Material Aluminium
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.

Vi hittade andra produkter du kanske gillar!