soffa byarum, byarum
soffa byarum, byarum soffa byarum, byarum soffa byarum, byarum

Byarum soffa 125 cm, flera färger

5 397 kr
I lager
Art.nr
01011410900

Information

Modellen kommer ursprungligen från 1860-talet och kallades för stationssoffan. Anledningen till detta smeknamn var att en sådan stod vid var och varannan järnvägsstation. Den dekorativa soffan gav de resande möjligheten att sätta sig ner och vila en stund.

Produkten ingår i Byarum-serien som består av soffa, pall, bänk, fåtölj samt bord.

Beställningsvara

Material

Aluminium. Aluminium är ett fantastiskt material för utemöbler. Kombinationen lätt vikt och hög stabilitet gör det utmärkt som stomme under t.ex. konstrotting. Att det klarar fukt och väder gör det nästintill underhållsfritt. Det blir därför snyggt för sig med en miljövänlig pulverlackering eller i kombination med teak eller textilene. Rengör endast med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Byarum soffa 125 cm, flera färger
Art.nr 01011410900
Bredd 125 cm
Höjd 76 cm
Djup 60 cm
Sitthöjd 41 cm
Vikt (kg) 23
Varumärke Byarum
Material Aluminium
Byarum

När bröderna Bokinge grundade Byarums Bruk 1947 såg de utanför sin samtida box och började gjuta aluminium. På Byarums Bruk skyndas det långsamt. Miljön i gjuteriet har sitt eget tempo och inbjuder till reflektion. Aluminiumet i Byarums produkter är förstklassig återvunnen aluminium från Stena Aluminium, Nordens ledande aluminiumproducent av återvunnen råvara. I Byarums produkt finner du genuint industrihantverk som håller i det nordiska klimatet, år efter år.