Soffa A3 Vitlackad ek och varmförzinkat stativ
Soffa A3 Vitlackad ek och varmförzinkat stativ Soffa A3 Vitlackad ek och varmförzinkat stativ Soffa A3 Vitlackad ek och varmförzinkat stativ

Soffa A3 Vitlackad ek och varmförzinkat stativ

11 700 kr
I lager
Art.nr
1019811

Information

Soffa A3 i loungemodell har tagits fram i samarbete med formgivarna Maria Håård och Jan Olof Ågren. En soffa gjord för två, perfekt för de riktigt sköna stunderna utomhus.

A3 soffan är stapelbar och finns i följande tre utföranden: Teak/Varmförzinkat stativ, Vitlackad ek/varmförzinkat stativ samt Oljad ek/varmförzinkat stativ.

För att öka komforten, komplettera gärna med en Dynsats Soffa A3.

Priset avser Grythyttans soffa a3 i vitlackad ek med varmförzinkat stativ.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Soffa A3 Vitlackad ek och varmförzinkat stativ
Art.nr 1019811
Längd 130 cm
Höjd 107 cm
Djup 82 cm
Sitthöjd 43 cm
Varumärke Grythyttan
Grythyttan Stålmöbler

Den allra första fåtöljen bockades till Stockholmsutställningen redan 1930 av Artur Lindqvist, varpå en hel serie trädgårdsmöbler började tillverkas. Artur hittade inspiration från funkisen, det vill säga att skapa funktionella och vackra ting i människors vardag. Detta designspråk har levt vidare hos Grythyttan Stålmöbler i skapandet av stolar, soffor och bord för utomhusbruk. Grythyttan Stålmöbler är starkt sammankopplat med svensk möbelhistoria. Kulturarvet förvaltas och utvecklas med stolthet. Än i dag produceras utemöbler i Grythyttan, i Bergslagens vackra skogslandskap. Varje möbel är ett resultat av gediget hantverksarbete. Möblerna tillverkas av fjäderstål av högsta kvalitet. Hemligheten bakom stolarnas karakteristiska gung sitter i stativet som tillverkas på plats i fabriken i Grythyttan. En process som inte kan automatiseras utan behöver känsla och erfarenhet för att bli perfekt. Arturs gamla devis känns ständigt aktuell. ”Då ni köper Grythyttans sommarmöbel är Eder möbelfråga löst för många år framåt.”