Soffa 5 Obehandlad teak och varmförzinkat stativ
Soffa 5 Obehandlad teak och varmförzinkat stativ Soffa 5 Obehandlad teak och varmförzinkat stativ Soffa 5 Obehandlad teak och varmförzinkat stativ

Soffa 5 Obehandlad teak och varmförzinkat stativ

Grythyttan soffa 5 i obehandlad teak med varmförzinkat stativ Grythyttan
12 075 kr
Availability: In stock
Art.nr

När vädret är som bäst verkar det som det aldrig finns nog med sittplatser utomhus. Soffa 5 löser det trevliga problemet på ett snyggt sätt – som ljugarbänk i solnedgången eller vid uteplatsen. Ännu en tidlös möbel från Klassikerserien.

Bänken är stapelbar och finns i följande utförande: Vitlackad ek/varmförzinkat stativ, Obehandlad teak/varmförzinkat stativ, Oljad ek/varmförzinkat stativ, Oljad ek/mörkgrönt stativ och Oljad furu/mörkgrönt stativ.

Komplettera gärna med dyna

.

Priset avser Grythyttans soffa 5 i obehandlad teak med varmförzinkat stativ.

Grythyttan
Specifikation
Produktnamn Soffa 5 Obehandlad teak och varmförzinkat stativ
Art.nr 10312
Varumärke Grythyttan
Längd 190 cm
Djup 55 cm
Höjd 77 cm
Sitthöjd 42 cm
Grythyttan Stålmöbler

Den allra första fåtöljen bockades till Stockholmsutställningen redan 1930 av Artur Lindqvist, varpå en hel serie trädgårdsmöbler började tillverkas. Artur hittade inspiration från funkisen, det vill säga att skapa funktionella och vackra ting i människors vardag. Detta designspråk har levt vidare hos Grythyttan Stålmöbler i skapandet av stolar, soffor och bord för utomhusbruk. Grythyttan Stålmöbler är starkt sammankopplat med svensk möbelhistoria. Kulturarvet förvaltas och utvecklas med stolthet. Än i dag produceras utemöbler i Grythyttan, i Bergslagens vackra skogslandskap. Varje möbel är ett resultat av gediget hantverksarbete. Möblerna tillverkas av fjäderstål av högsta kvalitet. Hemligheten bakom stolarnas karakteristiska gung sitter i stativet som tillverkas på plats i fabriken i Grythyttan. En process som inte kan automatiseras utan behöver känsla och erfarenhet för att bli perfekt. Arturs gamla devis känns ständigt aktuell. ”Då ni köper Grythyttans sommarmöbel är Eder möbelfråga löst för många år framåt.”