Sedona fotpall - grå
Sedona fotpall - grå

Sedona fotpall - grå

Sedona fotpall – grå/grå dyna Brafab
2 775 kr
Availability: In stock
Art.nr
3477-73-78 Brafab

Sedona är soffan till för dig som inte vill flytta på dynorna när det börjar regna, ställ bara upp de vädertåliga dynorna så kommer vattnet kan rinna av. Det vattnet som blir kvar torkar bort i solen.

Gruppen har stomme i aluminium och 7 mm flat konstrotting i grått och grå allvädersdynor. Soffserie med bygg-själv-moduler.

Brafab
Specifikation
Produktnamn Sedona fotpall - grå
Art.nr 3477-73-78
Varumärke Brafab
Vikt (kg) 15.000000
Bredd 90 cm
Djup 68 cm
Höjd 48 cm
Sitthöjd 48 cm
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.