Scilla karmstol - vit/taupe
Scilla karmstol - vit/taupe

Scilla karmstol - vit/taupe

Scilla karmstol – vit/taupe

Brafab
1 589 kr
Availability: In stock
Art.nr
4740-50-25 Brafab

Förbeställning. Beräknas skickas från oss ca v.50.

Scilla är en stapelbar karmstol i lackerad aluminium. Armstöden är i grå träimiterad nonwood och sits samt rygg i grå eller beige textilene av hög kvalité i rygg och sits.

Stolen Scilla passar utmärkt ihop med borden Tilos, Lyon och Leone.

Brafab

Material

Aluminium. Aluminium är ett fantastiskt material för utemöbler. Kombinationen lätt vikt och hög stabilitet gör det utmärkt som stomme under t.ex. konstrotting. Att det klarar fukt och väder gör det nästintill underhållsfritt. Det blir därför snyggt för sig med en miljövänlig pulverlackering eller i kombination med teak eller textilene. Rengör endast med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

Specifikation
Produktnamn Scilla karmstol - vit/taupe
Art.nr 4740-50-25
Varumärke Brafab
Bredd 57 cm
Djup 63,5 cm
Höjd 88 cm
Sitthöjd 45 cm
GTIN 7393260017318
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.