Ribbon vilstol - grå
Ribbon vilstol - grå

Ribbon vilstol - grå

1 489 kr
Availability: In stock
Art.nr
3001-7 Brafab

Ribbon vilstol – även känd som Ecochair – är en helt igenom ekologisk stol, tillverkad av oljebehandlad björk (natur) , furu (målad) och hamparep. Stolen är reglerbar i två bakåtlutade lägen.

Ribbon passar in i de flesta miljöer – såväl inomhus som på trädäcket, balkongen eller campingen.

Till stolen finns även en fotpall utformad enligt samma teknik. Nackkudde i linne säljes separat. Ribbon finns i färgerna natur, grå, svart och vit.

Brafab
Specifikation
Produktnamn Ribbon vilstol - grå
Art.nr 3001-7
Varumärke Brafab
Bredd 62 cm
Djup 70 cm
Höjd 102 cm
Sitthöjd 43 cm
GTIN 7393260005384
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.