Rana hörngrupp Höger, låg - vit/onyx
Rana hörngrupp Höger, låg - vit/onyx  vit/onyx. Brafab Rana soffbord

Rana hörngrupp Höger, låg - vit/onyx

11 189 kr
Availability: In stock
Art.nr
5099H-50-73 Brafab

Förbeställning. Beräknas skickas från oss ca v.33.

Rana en ny aluminiumserie designad i en modern och avslappnad stil. Den är bekväm och håller hög kvalité och innehåller alla de delarna du kan tänkas behöva för att få till den uteplatsen du vill ha oavsett om du vill ha en matgrupp eller skön loungegrupp. 

  • Stomme i pulverlackad matt vit eller svart aluminium
  • Serien har stor valfrihet och består av många olika delar 
  • Soff- och loungegrupper i flera färdiga alternativ och i två olika höjder
  • Sits i svart textilén
  • Dynor i olefintyg i färgen onyx
  • Detta set i låg modell innehåller: 1 st hörngrupp höger samt 1 st soffbord
Brafab

Material

Aluminium. Aluminium är ett fantastiskt material för utemöbler. Kombinationen lätt vikt och hög stabilitet gör det utmärkt som stomme under t.ex. konstrotting. Att det klarar fukt och väder gör det nästintill underhållsfritt. Det blir därför snyggt för sig med en miljövänlig pulverlackering eller i kombination med teak eller textilene. Rengör endast med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

Specifikation
Produktnamn Rana hörngrupp Höger, låg - vit/onyx
Art.nr 5099H-50-73
Varumärke Brafab
Vikt (kg) 65.500000
Bredd 291/224 cm
Djup 88 cm
Höjd 84 cm
Sitthöjd 40 cm
Material Aluminium
Dynfärg Onyx
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.