Puroplan bord Ø 68 cm - antracit/svart
Puroplan bord Ø 68 cm - antracit/svart

Puroplan bord Ø 68 cm - antracit/svart

Pris 2 015 kr Ord. pris 2 239 kr
I lager
Art.nr
1125-55

Information

Puroplanborden med stativ av aluminium har en mycket reptålig bordsskiva. Finns i flera olika format och i vitt eller antracitgrått.

Ett lättskött och slitstarkt bord som passar bra som cafébord. Flera av benstativen går att fälla ihop och är lämpliga för t.ex. uteserveringar eller varför inte i husvagnen?

Specifikation

Mer information
Produktnamn Puroplan bord Ø 68 cm - antracit/svart
Art.nr 1125-55
Höjd 72 cm
Diameter 68 cm
Varumärke Brafab
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.