Puroplan bord 165x95 cm - antracit/svart
Puroplan bord 165x95 cm - antracit/svart

Puroplan bord 165x95 cm - antracit/svart

6 995 kr
I lager
Art.nr
1780-55

Information

Puroplanborden med stativ av aluminium har en mycket reptålig bordsskiva. Finns i flera olika format och i vitt eller antracitgrått.

Ett lättskött och slitstarkt bord som passar bra som cafébord. Flera av benstativen går att fälla ihop och är lämpliga för t.ex. uteserveringar eller varför inte i husvagnen?

Material

Aluminium. Aluminium är ett fantastiskt material för utemöbler. Kombinationen lätt vikt och hög stabilitet gör det utmärkt som stomme under t.ex. konstrotting. Att det klarar fukt och väder gör det nästintill underhållsfritt. Det blir därför snyggt för sig med en miljövänlig pulverlackering eller i kombination med teak eller textilene. Rengör endast med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Puroplan bord 165x95 cm - antracit/svart
Art.nr 1780-55
Längd 165 cm
Bredd 95 cm
Höjd 72 cm
Vikt (kg) 12.1
Varumärke Brafab
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.