Brafab - Piode Pergola
Brafab - Piode Pergola Brafab - Piode pergola Brafab - Piode pergola Brafab - Piode pergola Brafab - Piode pergola

Piode pergola - antracit/ljusgrå

11 589 kr
Availability: In stock
Art.nr
5000-73-07 Brafab

Piode är en vacker och elegant pergola som skapar ett fantastiskt uterum i din trädgård. Förutom en ombonad känsla ger Piode pergola även ett bra skydd mot vind med sina textilväggar som du enkelt stänger med blixtlås. 

  • Stomme i pulverlackeras aluminium
  • Stommen finns i två färger: vit matt och antracit matt
  • Väggar av polyester
  • Väggar stängs med dragkedja
  • Kombineras gärna med Piode spaljé 

Brafab

Material

Aluminium. Aluminium är ett fantastiskt material för utemöbler. Kombinationen lätt vikt och hög stabilitet gör det utmärkt som stomme under t.ex. konstrotting. Att det klarar fukt och väder gör det nästintill underhållsfritt. Det blir därför snyggt för sig med en miljövänlig pulverlackering eller i kombination med teak eller textilene. Rengör endast med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

Specifikation
Produktnamn Piode pergola - antracit/ljusgrå
Art.nr 5000-73-07
Varumärke Brafab
Vikt (kg) 35.000000
Längd 360 cm
Bredd 303 cm
Höjd 225 cm
GTIN 7393260036784
Material Aluminium
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.