Pelare och vikter för möbelskydd
Pelare och vikter för möbelskydd Pelare och vikter för möbelskydd

Pelare och vikter för möbelskydd

319 kr
I lager
Art.nr
7810-P

Information

Produktbeskrivning: Komplettera ditt möbelskydd med en stödpelare och sandpåsar för att underlätta att vatten och snö kan rinna av. Du ställer stödpelaren i centrum på din möbel innan du täcker det med möbelskyddet så förhindrar du att vatten att samlas och ligger emot bordsskivan. På så vis tillåts ytan att andas och släppa ut den kondens som bildats under möbelskyddet.

Setet innehåller 1 st pelare och 8 st säckar som du fyller med sand och fäster längst ner på ditt möbelskydd. Setet underlättar också för att ligga bättre på när det blåser.

AeroCover möbelskydd från Platinum är vattenavvisande men som samtidigt andas, det reducerar kondens och hjälper till att förhindra att mögel bildas när du förvarar dina dynor eller trädgårdsmöbler.

Mått: Stolpe - höjd 50 cm

Specifikation

Mer information
Produktnamn Pelare och vikter för möbelskydd
Art.nr 7810-P
Varumärke AeroCover

Ett möbelskydd hjälper till att förlänga livslängden på din loungegrupp och skyddar den från regn, smuts och andra föroreningar. AeroCover möbelskydd från Platinum är vattenavvisande men som samtidigt andas, det reducerar kondens och hjälper till att förhindra att mögel bildas när du förvarar dina dynor eller trädgårdsmöbler.