On-the-move sidobord, liten - vit
On-the-move sidobord, liten - vit On-the-move sidobord, liten - vit On-the-move sidobord, liten - vit On-the-move sidobord, liten - vit

On-the-move sidobord, liten - vit

On-the-move sidobord, liten – vit Cane-line
2 850 kr
Availability: In stock
Art.nr
5065AW Cane-line

Detta enkla och eleganta sidobord är resultatet av en spännande designprocess med designerna STRAND+HVASS, där målet var ett superfunktionellt litet bord som bygger på principerna om ett brickbord men samtidigt med förnyelse i åtanke. Brickbordet är utrustat med ett handtag vilket gör det enkelt att flytta från plats till plats, i takt med att solen flyttar sig på himlen.

Bordet finns i olika storlekar och ett flertal olika färger, både neutrala och färgglada.

Cane-line

Material

Aluminium. Aluminium är ett fantastiskt material för utemöbler. Kombinationen lätt vikt och hög stabilitet gör det utmärkt som stomme under t.ex. konstrotting. Att det klarar fukt och väder gör det nästintill underhållsfritt. Det blir därför snyggt för sig med en miljövänlig pulverlackering eller i kombination med teak eller textilene. Rengör endast med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

Specifikation
Produktnamn On-the-move sidobord, liten - vit
Art.nr 5065AW
Varumärke Cane-line
Vikt (kg) 3.000000
Bredd 44
Djup 52
Höjd 52 cm
Diameter 44 cm
GTIN 5711877001339
Material Aluminium
Cane-Line

Skapa dina egna unika rum utomhus med Cane-line – designade utemöbler från Danmark sedan 1986. Med över 30 år av fokus på kvalitet, kreativitet och komfort så är Cane-line en svårslagen tillverkare av exklusiva utemöbler. Cane-line erbjuder många olika serier och kollektioner för alla slags stilar med utemöbler i konstrotting, aluminium, teak och olika textilmaterial. Här finner du förstklassiga trädgårdsmöbler, stolar, bord, lounge-möbler, sidobord, solsängar, accessoarer och mycket mer. Alla utemöbler från Cane-line är tillverkade av underhållsfria och väderbeständiga material. Det här är allväders-möbler med maximal komfort. Ständiga samarbeten med ledande danska designers har skapat en möbel-tradition möbler av kvalitet och funktion med ett distinkt estetiskt uttryck. Cane-line erbjuder en stilren och bekväm livsstil – “life made comfortable”.

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!