Olivet matbord 200x100 cm - vit/teak
Olivet matbord 200x100 cm - vit/teak

Olivet matbord 200x100 cm - vit/teak

14 600 kr
I lager
Art.nr
8136-5

Information

Olivet är en komplett serie inspirerad av 60-talet. Matt pulverlackerad aluminium i vitt med detaljer i teak av hög kvalitet. Snygg design och hög komfort tack vare formade högdensitetskuddar.

Skapa en trevlig lounge med 3-sits- och 2-sitssoffa, två olika fåtöljer fåtölj med fotpall och tre olika soffbord med tidningshylla.

Komplettera med en matgrupp med ett runt eller rektangulärt bord och Olivet matstol. Stolen är stapelbar och dyna i grått ingår.

Material

Aluminium. Aluminium är ett fantastiskt material för utemöbler. Kombinationen lätt vikt och hög stabilitet gör det utmärkt som stomme under t.ex. konstrotting. Att det klarar fukt och väder gör det nästintill underhållsfritt. Det blir därför snyggt för sig med en miljövänlig pulverlackering eller i kombination med teak eller textilene. Rengör endast med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Olivet matbord 200x100 cm - vit/teak
Art.nr 8136-5
Längd 200 cm
Bredd 100 cm
Höjd 75 cm
Vikt (kg) 38.1
Varumärke Brafab
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.

Vi hittade andra produkter du kanske gillar!