Ninja sunbed - grå/grå dyna
Ninja sunbed - grå/grå dyna

Ninja sunbed - grå/grå dyna

11 995 kr
I lager
Art.nr
3600-73-76

Information

Ninjaserien är en stor serie möbler med såväl soffor som matmöbler. En modern byggbar soffgrupp i konstrotting med många moduler som ger dig möjligheter att få precis den loungegrupp som just du vill ha.

Med Ninja sunbed har du en komplett sommarmöbel. Luta dig tillbaks och fäll upp solskyddet, själv eller med någon nära – här finns plats för flera.

Vårda dina möbler och köp till ett Ninja sunbed möbelskydd.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Ninja sunbed - grå/grå dyna
Art.nr 3600-73-76
Bredd 220 cm
Höjd 156 cm
Djup 137 cm
Sitthöjd 49 cm
Vikt (kg) 40
Material Konstrotting
Varumärke Brafab
Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd. Brafab erbjuder dig marknadens bredaste och mest stilsäkra sortiment av bekväma och hållbara trädgårdsmöbler.

Liknande produkter