Nimes soffbord 140x76 cm - antracit
Nimes soffbord 140x76 cm - antracit

Nimes soffbord 140x76 cm - antracit

2 789 kr
Availability: In stock
Art.nr
3116-73 Brafab

Förbeställning. Beräknas skickas från oss ca v.52.

Nimes är en serie mat- och soffbord i pulverlackerad aluminium från Brafab. Med sin rejäla bordsyta lämnar detta soffbord gott om plats åt alla prylar och kaffekoppar som du behöver ställa ifrån dig. Bordsskivan är är snyggt ribbad och framtagen med en ny teknik som dämpar ljudet. De konade runda benen ger Nimes soffbord ett stadigt och stilrent intryck.

Finns i flera färger: Khaki och Antracit.

Brafab

Material

Aluminium. Aluminium är ett fantastiskt material för utemöbler. Kombinationen lätt vikt och hög stabilitet gör det utmärkt som stomme under t.ex. konstrotting. Att det klarar fukt och väder gör det nästintill underhållsfritt. Det blir därför snyggt för sig med en miljövänlig pulverlackering eller i kombination med teak eller textilene. Rengör endast med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

Specifikation
Produktnamn Nimes soffbord 140x76 cm - antracit
Art.nr 3116-73
Varumärke Brafab
Längd 140 cm
Bredd 76 cm
Höjd 73 cm
GTIN 6955173912800
Material Aluminium
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.