Brafab - Morzine soffa
Brafab - Morzine soffa Brafab - Morzine soffa

Morzine soffa medium - antracit/grå

8 729 kr
Availability: In stock
Art.nr
2699-73-07 Brafab

Morzine soffa från Brafab. En smidig, nätt och rundad soffa vars form möjliggör att den passar in på mindre ytor. Morzine soffa finns i två olika storlekar som rymmer 4-5 sittplatser. Armstöden som följer med soffan fungerar även som avlastningsyta och man väljer själv ifall dessa ska monteras eller inte.

  • Dynor i grå Olefintyg ingår
  • Armstöd ingår – fungerar som avlastningsyta
  • Snygg och enkel design
  • Tillverkad i pulverlackerad aluminium
  • Plats för 5 personer
Brafab

Material

Aluminium. Aluminium är ett fantastiskt material för utemöbler. Kombinationen lätt vikt och hög stabilitet gör det utmärkt som stomme under t.ex. konstrotting. Att det klarar fukt och väder gör det nästintill underhållsfritt. Det blir därför snyggt för sig med en miljövänlig pulverlackering eller i kombination med teak eller textilene. Rengör endast med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

Specifikation
Produktnamn Morzine soffa medium - antracit/grå
Art.nr 2699-73-07
Varumärke Brafab
Bredd 215/160 cm
Djup 79 cm
Höjd 89 cm
Sitthöjd 46 cm
Material Aluminium
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.