Midway fotpall med dyna - beige
Midway fotpall med dyna - beige Midway fotpall med dyna beige med fåtölj

Midway fotpall med dyna - beige

2 249 kr
Availability: In stock
Art.nr
4037-8-21-02 Brafab

Förbeställning. Beräknas skickas från oss ca v.48.

Midway är en modern fåtölj i twistad konstrotting med svarta ben. Fåtöljen ha en mjuk form och tjocka dynor i olefintyg. Komplettera med tillhörande fotpall för en lyxigare känsla. Midway kommer i två färger och även som matstol. Brafab

Material

Konstrotting. Utemöbler i konstrotting är näst in till underhållsfria och mycket vädertåliga. Rottingen är tillverkat i ett plastmaterial, med naturlig finish, som håller många säsonger. För rengöring räcker oftast en fuktig trasa och plastrengöring eller ett milt diskmedel.

Specifikation
Produktnamn Midway fotpall med dyna - beige
Art.nr 4037-8-21-02
Varumärke Brafab
Vikt (kg) 3.000000
Bredd 67 cm
Djup 54 cm
Höjd 35 cm
GTIN 7393260031277
Material Konstrotting
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.