Lyon matbord teak 152-210x92 cm - silver
Lyon matbord teak 152-210x92 cm - silver

Lyon matbord teak 152-210x92 cm - silver

Lyon matbord teak 152-210x92 cm – silver Brafab
8 695 kr
Availability: In stock
Art.nr
4741-70 Brafab

Lyon är en serie med förlängningsbord med butterflyskiva i teak. Skivans design ramar snyggt in de rundade benen och skapar ett robust men samtidigt elegant matbord.

De klassiska färgerna gör att matchningen med många av våra stolar blir lätt oavsett vilken kombination du föredrar. Stolar som passar fint till är Sunny och Andy positionsstolar.

Finns i flera olika storlekar och färger.

Brafab

Material

Aluminium. Aluminium är ett fantastiskt material för utemöbler. Kombinationen lätt vikt och hög stabilitet gör det utmärkt som stomme under t.ex. konstrotting. Att det klarar fukt och väder gör det nästintill underhållsfritt. Det blir därför snyggt för sig med en miljövänlig pulverlackering eller i kombination med teak eller textilene. Rengör endast med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

Specifikation
Produktnamn Lyon matbord teak 152-210x92 cm - silver
Art.nr 4741-70
Varumärke Brafab
Längd 152-210 cm
Bredd 92 cm
Höjd 76 cm
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.