Luxembourg barnstol - chili
Luxembourg barnstol - chili Luxembourg barnstol - chili

Luxembourg barnstol - chili

1 499 kr
I lager
Art.nr
410643

Information

Nu finns det en miniatyr version av den legendariska Luxemburg-stolen designad med tre till sex-åringar i åtanke. Tillsammans med Luxembourg bord och soffa för barn blir det en egen sittplats i trädgården.

De flesta av Fermobs möbler finns i 24 färger, för mer informatin om färger och leveranstid vänligen kontakta butiken eller kundservice@sommarboden.se

Beställningsvara - leveranstid ca 6 veckor

Material

Aluminium. Aluminium är ett fantastiskt material för utemöbler. Kombinationen lätt vikt och hög stabilitet gör det utmärkt som stomme under t.ex. konstrotting. Att det klarar fukt och väder gör det nästintill underhållsfritt. Det blir därför snyggt för sig med en miljövänlig pulverlackering eller i kombination med teak eller textilene. Rengör endast med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Luxembourg barnstol - chili
Art.nr 410643
Bredd 33,5 cm
Höjd 55,5 cm
Djup 36 cm
Vikt (kg) 1.1
Varumärke Fermob
Fermob

1996 kunde vi säga hej då till gamla trista färger och ta med en färgexplosion ut i trädgården. Det var tidpunkten då som Fermob levde ut drömmen om att skapa glada trädgårdsmöbler. Fermob är en riktig nyskapare som färglägger och sätter trender. Varje år kommer nya exklusiva nyanser att hålla utkik efter, vilka adderar till den redan rika paletten av utemöbler. Fermobs möbler är tillverkade i material av högsta kvalitet som håller Europeisk standard, designade att hålla länge och fantastisk finish som gör dem lika bra i trädgården eller på uteserveringen. ”Jag skulle vilja ha ängar färgade röda och träd målade blå” – Charles Baudelaire föregick Fermob och fångade essensen av detta franska varumärke.