Luxembourg barnbänk / soffa - chili
Luxembourg barnbänk / soffa - chili Luxembourg barnbänk / soffa - chili

Luxembourg barnbänk / soffa - chili

1 999 kr
I lager
Art.nr
410943

Information

Barnen kommer att älska att ha sin egen plats med Luxemburgs bänk/soffa. Kombinera den med karmstolen och barnbordet i samma serie.

De flesta av Fermobs möbler finns i 24 färger. För mer information om färger eller leveranstid vänligen kontakta butiken eller kundservice@sommarboden.se

Beställningsvara - leveranstid ca 4-6 veckor

Material

Aluminium. Aluminium är ett fantastiskt material för utemöbler. Kombinationen lätt vikt och hög stabilitet gör det utmärkt som stomme under t.ex. konstrotting. Att det klarar fukt och väder gör det nästintill underhållsfritt. Det blir därför snyggt för sig med en miljövänlig pulverlackering eller i kombination med teak eller textilene. Rengör endast med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Luxembourg barnbänk / soffa - chili
Art.nr 410943
Bredd 58,5 cm
Höjd 55 cm
Vikt (kg) 2.8
Varumärke Fermob
Fermob

1996 kunde vi säga hej då till gamla trista färger och ta med en färgexplosion ut i trädgården. Det var tidpunkten då som Fermob levde ut drömmen om att skapa glada trädgårdsmöbler. Fermob är en riktig nyskapare som färglägger och sätter trender. Varje år kommer nya exklusiva nyanser att hålla utkik efter, vilka adderar till den redan rika paletten av utemöbler. Fermobs möbler är tillverkade i material av högsta kvalitet som håller Europeisk standard, designade att hålla länge och fantastisk finish som gör dem lika bra i trädgården eller på uteserveringen. ”Jag skulle vilja ha ängar färgade röda och träd målade blå” – Charles Baudelaire föregick Fermob och fångade essensen av detta franska varumärke.