Leone hörndel - svart/grå
Leone hörndel - svart/grå

Leone hörndel - svart/grå

Leone hörndel – svart/grå

Brafab
3 289 kr
Availability: In stock
Art.nr
4205-80-72 Brafab

Förbeställning. Beräknas skickas från oss ca v.40.

Brafabs största serie Leone har allt du behöver för att inreda en matplats eller lounge. En elegant och vädertålig grupp i vit eller svart pulverlackad aluminium med nonwood, textilene och dynor i grått.

Leone modulsoffa bygger du ihop som du själv vill. Med grå textilene och stomme i matt svart är ett stilsäkert kort till loungegruppen. Dynorna har hög UV-beständighet med högdensitets skum med tvättbart tyg.

Avsluta soffan med denna hörndel och kombinera snyggt med Leone soffbord och mittmoduler och pall. Ge uteplatsen en enhetlig stil med övriga produkter ur Leoneserien.

Brafab

Material

Aluminium. Aluminium är ett fantastiskt material för utemöbler. Kombinationen lätt vikt och hög stabilitet gör det utmärkt som stomme under t.ex. konstrotting. Att det klarar fukt och väder gör det nästintill underhållsfritt. Det blir därför snyggt för sig med en miljövänlig pulverlackering eller i kombination med teak eller textilene. Rengör endast med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

Specifikation
Produktnamn Leone hörndel - svart/grå
Art.nr 4205-80-72
Varumärke Brafab
Vikt (kg) 11.800000
Bredd 74 cm
Djup 74 cm
Höjd 77 cm
Sitthöjd 42 cm
GTIN 6955173904003
Material Aluminium
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.