Kubor sidobord - grön
Kubor sidobord - grön

Kubor sidobord - grön

885 kr
I lager
Art.nr
5827-3

Information

En skön känsla infinner sig när man får möjlighet att njuta av gediget hantverk av hög kvalitet. Kubor i äkta rotting är flätad för hand med stor skicklighet.

Äkta rotting med lasyr i olika färger som behåller rottingens levande utseende. Bordet finns som matbord eller mindre sidobord och levereras med glasskiva.

Naturrotting tål inte att stå ute.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Kubor sidobord - grön
Art.nr 5827-3
Höjd 55 cm
Diameter 65 cm
Vikt (kg) 7
Varumärke Brafab
Storlek Ø 60 cm
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.