Keros barstol H65 cm - teak
Keros barstol H65 cm - teak

Keros barstol H65 cm - teak

1 989 kr
I lager
Art.nr
2071

Information

Keros från Brafab är en serie med barbord och barstol i stilren naturlig teak. Bekväm omfamnande sits och lätta att flytta på.

  • Teak
  • Serien består av: Keros barstol, Keros barbord och Keros pall

Material

Teak. Teak är ett populärt träslag som passar perfekt för skandinaviskt klimat. Ett tåligt träslag med täta fibrer och naturlig oljehalt som klarar hög belastning och står emot alla typer av väder. Den naturligt rödbruna färgen bibehålls med regelbunden inoljning. Annars övergår den med tiden i en snyggt grå patina. Det är dock viktigt att tvätta av möblerna för att undvika smuts och mögel. Ett möbelskydd skadar inte och rekommenderas över vintern.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Keros barstol H65 cm - teak
Art.nr 2071
Bredd 45 cm
Höjd 65 cm
Djup 32 cm
Vikt (kg) 5
Varumärke Brafab
Material Teak
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.