Kay Bojesen tomtemössa till mini apan
Kay Bojesen tomtemössa till mini apan Kay Bojesen tomtemössa till mini apan Kay Bojesen tomtemössa till mini apan Kay Bojesen tomtemössa till mini apan Kay Bojesen tomtemössa till mini apan

Kay Bojesen tomtemössa till mini apan

149 kr
I lager
Art.nr
39237

Information

Denna söta tomteluva passar apan i ministorlek samt turturduvorna från Kay Bojesen. Med den söta tomteluvan kan du enkelt få till lite extra julstämning bland dina fina träfigurer. Luvan är enkel att ta av och på och flyttas mellan figurerna. 

Material: Målat bokträ

Skötselråd: Torka av med torr trasa - bör inte placeras i direkt solljus

Specifikation

Mer information
Produktnamn Kay Bojesen tomtemössa till mini apan
Art.nr 39237
Höjd 3 cm
Diameter 2,5 cm
Varumärke Kay Bojesen
Kay Bojesen

Kay Bojesen är en av Danmarks riktiga storheter med ett konsthantverk som är bland de mest efterfrågade inom dansk design. Han kunde ge liv åt trä och blev världsberömd när han skapade sina trädjur som har själ, humor och en äkta glimt i ögat. Mest känd är han för sina lekande och levande apor och andra trädjur. Inställningen är genomgående att designen ska vara rund, mjuk och kännas skön i handen. Träleksaker ska vara enkla, hållbara och inspirera till lek. Med de här tankarna som utgångspunkt har Kay Bojesen skapat sina älskade träfigurer som tilltalar barnet inom oss. Rosendahl Design Group har valts ut av familjen Bojesen för att utveckla och producera denna älskade design och återskapa många av Kay Boyesens designer efter orginalritnigar.