Kay Bojesen Sångfågel Nightingale aqua
Kay Bojesen Sångfågel Nightingale aqua Kay Bojesen Sångfågel Nightingale aqua Kay Bojesen Sångfågel Nightingale aqua

Kay Bojesen Sångfågel Nightingale Aqua

799 kr
Availability: In stock
Art.nr

Sångfågel Sunshine är en av de fem färgkombinationerna i Kay Bojesen´s utbud av sångfåglar. Sunshine - liksom hans fem färgstarka syskon. En perfekt gåva för dop, födelsedagar , skolavslutningar, årsdagar och bröllop.

Material: Målad bok

Skötselråd: Torkas av med en torr trasa.

 

Ruth är uppkallad efter Kay Bojesens svenska svärdotter. Feminin och rosa ända ut på stjärtfjädrarna tog hon familjen med storm. Sångfågeln ritades av Kay Bojesen på 50-talet och har liksom sina fem färgglada syskon aldrig tidigare varit i produktion. En presentidé till dopet för en flygande start på livet eller till födelsedagen, studentexamen, jubileum eller bröllop.

Kay Bojesen
Specifikation
Produktnamn Kay Bojesen Sångfågel Nightingale Aqua
Art.nr 39419
Varumärke Kay Bojesen
Längd 16 cm
Bredd 8 cm
Höjd 15,5 cm
Kay Bojesen

Kay Bojesen är en av Danmarks riktiga storheter med ett konsthantverk som är bland de mest efterfrågade inom dansk design. Han kunde ge liv åt trä och blev världsberömd när han skapade sina trädjur som har själ, humor och en äkta glimt i ögat. Mest känd är han för sina lekande och levande apor och andra trädjur. Inställningen är genomgående att designen ska vara rund, mjuk och kännas skön i handen. Träleksaker ska vara enkla, hållbara och inspirera till lek. Med de här tankarna som utgångspunkt har Kay Bojesen skapat sina älskade träfigurer som tilltalar barnet inom oss. Rosendahl Design Group har valts ut av familjen Bojesen för att utveckla och producera denna älskade design och återskapa många av Kay Boyesens designer efter orginalritnigar.