Kay Bojesen Apa, mini - teak/limba
Kay Bojesen Apa, mini - teak/limba Kay Bojesen Apa, mini - teak/limba Kay Bojesen Apa, mini - teak/limba

Kay Bojesen Apa, mini - teak/limba

799 kr
Availability: In stock
Art.nr

Produktbeskrivning: Kay Bojesen utökar familjen och nu finns den välkända Kay Bojesen-apan även i en minivariant på 10 cm. Apan är trots sin storlek lika charmig som de andra Kay Bojesen-aporna i flocken.

Eftersom teaken är odlad kan det förekomma mörka fläckar och ränder som med tiden försvinner på grund av ljus och luft. Därför kommer det att finnas skillnader i träet mellan aporna, vilket gör varje apa helt unik.     

Material: Teak och limba

Skötselråd: Torkas av med en torr trasa

Kay Bojesen
Specifikation
Produktnamn Kay Bojesen Apa, mini - teak/limba
Art.nr 39249
Varumärke Kay Bojesen
Vikt (kg) 0.500000
Längd 10 cm
Bredd 4 cm
Höjd 9,5 cm
Kay Bojesen

Kay Bojesen är en av Danmarks riktiga storheter med ett konsthantverk som är bland de mest efterfrågade inom dansk design. Han kunde ge liv åt trä och blev världsberömd när han skapade sina trädjur som har själ, humor och en äkta glimt i ögat. Mest känd är han för sina lekande och levande apor och andra trädjur. Inställningen är genomgående att designen ska vara rund, mjuk och kännas skön i handen. Träleksaker ska vara enkla, hållbara och inspirera till lek. Med de här tankarna som utgångspunkt har Kay Bojesen skapat sina älskade träfigurer som tilltalar barnet inom oss. Rosendahl Design Group har valts ut av familjen Bojesen för att utveckla och producera denna älskade design och återskapa många av Kay Boyesens designer efter orginalritnigar.