Kamomill karmstol med dyna - beige

2 199 kr
Availability: In stock
Art.nr
3971-22-20 Brafab

Kamomill karmstol från Brafab är tillverkad i konstrotting i en rustik design med öppen flätning vilket ger en luftig och romatisk känsla. Sittdyna i olefintyg ingår. Vill man ha det mer ombonat så passar Eads ryggdyna utmärkt till. Kombinera gärna Kamomill ihop med ett teakbord för en lantlig stil.

Brafab

Material

Konstrotting. Utemöbler i konstrotting är näst in till underhållsfria och mycket vädertåliga. Rottingen är tillverkat i ett plastmaterial, med naturlig finish, som håller många säsonger. För rengöring räcker oftast en fuktig trasa och plastrengöring eller ett milt diskmedel.

Specifikation
Produktnamn Kamomill karmstol med dyna - beige
Art.nr 3971-22-20
Varumärke Brafab
Vikt (kg) 15.500000
Bredd 64 cm
Djup 68 cm
Höjd 86 cm
Sitthöjd 48 cm
Material Konstrotting
Dynfärg Beige
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.