Horizon soffa, vänster modul - ljus grå

22 400 kr
Availability: In stock
Art.nr
5505LISL Cane-line

Horizon är en modern loungegrupp med skandinavisk design och rena linjer med hög komfort. Loungen går att kombinera på många olika sätt, som U-soffa, ett stort hörn eller som en ensam modul. Horizon är designad av Cane-lines designteam.

Horizon har en smal stålram vävd med det slitstarka materialet Cane-line Weave. Kuddarna i Cane-line Natté har det bekväma Cane-line QuickDry och Airflow systemet. Tack vare den unika kuddsammansättningen och en effektiv luftcirkulation torkar kuddarna snabbt upp efter en regnskur.

Cane-line
Specifikation
Produktnamn Horizon soffa, vänster modul - ljus grå
Art.nr 5505LISL
Varumärke Cane-line
Vikt (kg) 24.000000
Bredd 158 cm
Djup 85 cm
Höjd 66 cm
Sitthöjd 32 cm
Sittdjup 77 cm
Material Cane-line Weave
Cane-Line

Skapa dina egna unika rum utomhus med Cane-line – designade utemöbler från Danmark sedan 1986. Med över 30 år av fokus på kvalitet, kreativitet och komfort så är Cane-line en svårslagen tillverkare av exklusiva utemöbler. Cane-line erbjuder många olika serier och kollektioner för alla slags stilar med utemöbler i konstrotting, aluminium, teak och olika textilmaterial. Här finner du förstklassiga trädgårdsmöbler, stolar, bord, lounge-möbler, sidobord, solsängar, accessoarer och mycket mer. Alla utemöbler från Cane-line är tillverkade av underhållsfria och väderbeständiga material. Det här är allväders-möbler med maximal komfort. Ständiga samarbeten med ledande danska designers har skapat en möbel-tradition möbler av kvalitet och funktion med ett distinkt estetiskt uttryck. Cane-line erbjuder en stilren och bekväm livsstil – “life made comfortable”.