BAR-B-KETTLE 47 CM
BAR-B-KETTLE 47 CM

Weber Bar-B-Kettle Ø 47 cm

1 299 kr
I lager
Art.nr
1231004

Information

Varför välja en kopia när du kan få originalet? Med brikettgrillen Bar-B-Kettle får du en klassisk version av brikettgrillen, som uppfanns av George Stephen år 1952.

Bar-B-Kettle finns i två storlekar 47 cm och 57 cm – och den blanksvarta skönheten fungerar utmärkt för alla grillmetoder.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Weber Bar-B-Kettle Ø 47 cm
Art.nr 1231004
Bredd 47 cm
Höjd 91 cm
Djup 58 cm
Varumärke Weber
Produkt Brikettgrill
Grillyta Ø 47 cm
Mått på emballage H38 x B62 x D62 cm
Vikt 9kg
Färg Svart
Weber

Det hela började 1952 då George Stephen sågade en havsboj mitt itu och han hade skapat världens första klotgrill. Den här brikettgrillen kom att revolutionera grillkulturen världen över. Weber är en föregångare när det kommer till funktion, kvalitet och design – bara de bästa grillarna passerar produktionens nålsöga. Det ligger en lång och noggrann process bakom varje grill som tillverkas. ”We are not metal benders – we are in the entertainment business”. Så lyder den kortfattade beskrivningen av Weber. En grill är nämligen så mycket mer än en grill – den är en samlingspunkt för oförglömliga upplevelser. Weber har tre olika grilltyper, var och en med sina egna fördelar: brikettgrill, gasolgrill och Weber Q – det finns en grill till varje enskild situation.

Vi hittade andra produkter du kanske gillar!