Open Kitchen Cabinet f. Tank 50, antracit
Open Kitchen Cabinet f. Tank 50, antracit

Open Kitchen Cabinet f. Tank 50 - antracit

21 895 kr
I lager
Art.nr
200025-R

Information

Open Kitchen erbjuder flexibilitet begränsad endast av din egen kreativitet. Open Kitchen är ett modulärt system, byggt för att skapa ditt perfekta utomhus kök. Genom att välja moduler och detaljer och lägga till en bas får du ett kök som är perfekt anpassat till dina behov. Du kan till och med lägga till några eleganta tillbehör för extra personlig touch. 

Open Kitchen Cabinet Tank är ett stilfullt komponent för att förvara gastub till de gasdrivna delarna från ditt Open Kitchen.

Beställningsvara

Följande moduler passar till Open Kitchen Ramar och finns att beställa separat. Ingår ej i priset.

Module Gas Grill X
Module Charcoal Grill X
Module Cooker Hob X
Module Sink X
Module Drawer X
Module Cutting Board X

Specifikation

Mer information
Produktnamn Open Kitchen Cabinet f. Tank 50 - antracit
Art.nr 200025-R
Bredd 50 cm
Höjd 90 cm
Djup 50 cm
Varumärke Röshults
Röshults

Historien om Röshults började en gång i tiden i en liten ort i Småland. Där gjöts de första eldkorgarna som senare blev en riktig klassiker. Genom åren har Röshults utvecklats till det lyxiga livsstilsmärke som det idag är. Röshults erbjuder en sofistikerad och oklanderlig design för nutid, dåtid och framtid. Den eleganta looken och bekväma utformningen i möbler och inredning kommer ur exklusiva material som teak och rostfritt stål. Bygg din egen köksö eller utforska utemöbler och grillar. Med Röshults har du en okonstlat lyxig elegans som är lika modern som den är tidlös.