Foam mittdel - ljusgrå
Foam mittdel - ljusgrå Foam mittdel - ljusgrå Foam mittdel - ljusgrå Foam mittdel - ljusgrå

Foam mittdel - ljusgrå

11 850 kr
Availability: In stock
Art.nr
6448MAILSL Cane-line

Foam är en egensinnig och flexibel serie från Cane-lines design-team. Konstruktionen av byggbara moduler gör att Foam kan användas som en solitär loungestol eller kombineras ihop till en loungesoffa.

Det hållbara materialet Cane-line AirTouch kombinerat med mjukt nattétyg och en inre kärna av QuickDryFoam, gör möblerna väderbeständiga och snabbtorkande.

Cane-line
Specifikation
Produktnamn Foam mittdel - ljusgrå
Art.nr 6448MAILSL
Varumärke Cane-line
Vikt (kg) 20.000000
Bredd 85 cm
Djup 86 cm
Höjd 78 cm
Sitthöjd 40 cm
Sittdjup 58 cm
Cane-Line

Skapa dina egna unika rum utomhus med Cane-line – designade utemöbler från Danmark sedan 1986. Med över 30 år av fokus på kvalitet, kreativitet och komfort så är Cane-line en svårslagen tillverkare av exklusiva utemöbler. Cane-line erbjuder många olika serier och kollektioner för alla slags stilar med utemöbler i konstrotting, aluminium, teak och olika textilmaterial. Här finner du förstklassiga trädgårdsmöbler, stolar, bord, lounge-möbler, sidobord, solsängar, accessoarer och mycket mer. Alla utemöbler från Cane-line är tillverkade av underhållsfria och väderbeständiga material. Det här är allväders-möbler med maximal komfort. Ständiga samarbeten med ledande danska designers har skapat en möbel-tradition möbler av kvalitet och funktion med ett distinkt estetiskt uttryck. Cane-line erbjuder en stilren och bekväm livsstil – “life made comfortable”.