Florina positionsdyna hög lyx - taupe
Florina positionsdyna hög lyx - taupe

Florina positionsdyna hög lyx - taupe

Florina dyna hög lyx – taupe Brafab
589 kr
Availability: In stock
Art.nr
3393-385 Brafab

Florina är en serie dynor i färger matchar Brafabs flesta typer av stolar. Tyget är i 100% dralon med hög UV-beständighet och med stoppning av skum och fiber.

Florina positionsdyna hög lyx finns i svart, antracitgrå, ljusrå, marinblå och taupe. Lyxversion av Florina positionsdyna har en nackkudde för extra bekvämlighet.

Brafab
Specifikation
Produktnamn Florina positionsdyna hög lyx - taupe
Art.nr 3393-385
Varumärke Brafab
Vikt (kg) 1.000000
Bredd 51 cm
Sittdjup 46 cm
Rygghöjd 74 cm
Tjocklek 6 cm
GTIN 5900246320977
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.