Florina hammockset - antracit
Florina hammockset - antracit

Florina hammockset - antracit

2 799 kr
I lager
Art.nr
3384-880

Information

Florina är en serie dynor i färger matchar Brafabs flesta typer av stolar. Tyget är i 100% dralon med hög UV-beständighet och med stoppning av skum och fiber.

Florina hammockset passar också till furumöbler med hög rygg.

I Florina hammockset ingår ett helt set för hammock, och passar även till furumöbler med hög rygg. Finns i svart, antracitgrå, ljusrå, marinblå och taupe.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Florina hammockset - antracit
Art.nr 3384-880
Bredd 54 cm
Sittdjup 50 cm
Rygghöjd 75 cm
Tjocklek 10 cm
Vikt (kg) 6
Varumärke Brafab
Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd. Brafab erbjuder dig marknadens bredaste och mest stilsäkra sortiment av bekväma och hållbara trädgårdsmöbler.