Fläder soffgrupp m dyna - rustik/sand

9 899 kr
Availability: In stock
Art.nr
3870-61-02 Brafab

Nyheten Fläder är en komplett soffgrupp i konstrotting med öppen flätning i dubbla rader. Fläder har en rustik men har samtidigt en romantisk stil med en luftig känsla.

  • Komplett soffgrupp som innehåller: 2-sits soffa, 2 fåtöljer och soffbord
  • Dynor i sandfärgad olefintyg ingår
  • Soffbord med glasskiva ingår
Brafab

Material

Konstrotting. Utemöbler i konstrotting är näst in till underhållsfria och mycket vädertåliga. Rottingen är tillverkat i ett plastmaterial, med naturlig finish, som håller många säsonger. För rengöring räcker oftast en fuktig trasa och plastrengöring eller ett milt diskmedel.

Specifikation
Produktnamn Fläder soffgrupp m dyna - rustik/sand
Art.nr 3870-61-02
Varumärke Brafab
Vikt (kg) 48.800000
Bredd 155 cm
Djup 82 cm
Sitthöjd 47 cm
Material Konstrotting
Dynfärg Sand
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.