Brafab Figalia utekök
Brafab Figalia utekök Brafab Figalia utekök Brafab Figalia utekök Brafab Figalia utekök

Figalia utekök med kran och vask - teak/marmorlook

16 099 kr
I lager
Art.nr
2223-51

Information

Nyhet! Levereras 2020

Stå under bar himmel och förbered maten med ett utekök i vacker teak från Figalia. Uteköket har en topp i stenkomposit med marmorlook, rostfri vask och kran samt stora hjul. Här finns en rejäl arbetsyta och behöver du förvara något görs det bakom vackert ribbade skjutdörrar. 

Figalia utekök finns även med topp i betonglook.   

Material

Teak. Teak är ett populärt träslag som passar perfekt för skandinaviskt klimat. Ett tåligt träslag med täta fibrer och naturlig oljehalt som klarar hög belastning och står emot alla typer av väder. Den naturligt rödbruna färgen bibehålls med regelbunden inoljning. Annars övergår den med tiden i en snyggt grå patina. Det är dock viktigt att tvätta av möblerna för att undvika smuts och mögel. Ett möbelskydd skadar inte och rekommenderas över vintern.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Figalia utekök med kran och vask - teak/marmorlook
Art.nr 2223-51
Bredd 124 cm
Höjd 93 cm
Djup 67 cm
Varumärke Brafab
Material Teak
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.