Fatboy pfffh - blå
Fatboy pfffh - blå Fatboy pfffh - blå

Fatboy pfffh - blå

4 039 kr
I lager
Art.nr
100452-FB

Information

Härlig sittpuff från Fatboy med superstark kärna, vatten- och smutsavvisande tyg för både inom- och utomhusbruk. När puffen inte används förvara den inomhus.

Material: Sunbrella tyg akryl

Skötselråd: Torka av med en fuktig trasa och lite tvål. Stryk din Pfffh regelbundet för att upprätthålla vattenavstötning.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Fatboy pfffh - blå
Art.nr 100452-FB
Höjd 40 cm
Diameter 90 cm
Vikt (kg) 7.6
Varumärke Fatboy
Fatboy

1998 hittade den den finländska designern Jukka Setälä en ny idé till en beanbag som var helt olikt allt annat. Fatboy är – till skillnad från vad som först kan tänkas - inte uppkallad efter beanbagens fasta form, utan efter artisten Fatboy Slim. Namnet var på en CD-omslag som Setälä fick i slutet av nittiotalet och det gav honom inspirationen till ett varumärke: Fatboy the Original. Holländaren Alex Bergman såg potentialen i den finska designen och resten är historia. De senaste 15 åren har Fatboy utvecklats markant. Beanbag är storsäljaren, men Fatboy är så mycket mer. Katalogen har expanderat till ett varierat utbud av ikoniska produkter. Numera finns allt från lampor och mattor till sidobord, hängmattor och Lamzac. Alla produkter är utformade med ett mål: att fly från den dagliga rutinen med ett stort leende.