Edge stol
Edge stol Edge stol

Edge stol

4 800 kr
I lager
Art.nr
5404RAG

Information

Edge trädgårdsstol i antracit är designad av STRAND+HVASS. Stolen är minimalistiskt designad vilket gör att den passar in på många platser utan att överskugga den omgivande inredningen. Trädgårdsstolen är dessutom väldigt praktisk då den, precis som resten av Edge-serien, är stapelbar och är därför lätt att förvara när den inte används.

Flätningsmaterialet "Rope" utmärker sig med sitt unika utseende och sin styrka. Materialet är lätt att rengöra och torkar snabbt efter en regnskur. Möblerna i Edge-serien är tillverkade av stöpta aluminiumdelar, alla designade till att visuellt utstråla estetik och styrka.

Sittdyna finns att köpa till.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Edge stol
Art.nr 5404RAG
Bredd 59 cm
Höjd 83 cm
Diameter No
Djup 60 cm
Sitthöjd 46 cm
Vikt (kg) 6
Varumärke Cane-line
Material Cane-line rope
Dynfärg Utan dyna
Cane-Line

Skapa dina egna unika rum utomhus med Cane-line – designade utemöbler från Danmark sedan 1986. Med över 30 år av fokus på kvalitet, kreativitet och komfort så är Cane-line en svårslagen tillverkare av exklusiva utemöbler. Cane-line erbjuder många olika serier och kollektioner för alla slags stilar med utemöbler i konstrotting, aluminium, teak och olika textilmaterial. Här finner du förstklassiga trädgårdsmöbler, stolar, bord, lounge-möbler, sidobord, solsängar, accessoarer och mycket mer. Alla utemöbler från Cane-line är tillverkade av underhållsfria och väderbeständiga material. Det här är allväders-möbler med maximal komfort. Ständiga samarbeten med ledande danska designers har skapat en möbel-tradition möbler av kvalitet och funktion med ett distinkt estetiskt uttryck. Cane-line erbjuder en stilren och bekväm livsstil – “life made comfortable”.

Vi hittade andra produkter du kanske gillar!