Edge highback stol
Edge highback stol Edge highback stol

Edge highback stol

Edge highback stol Cane-line
9 700 kr
Availability: In stock
Art.nr
5405RAG Cane-line

Edge högryggad stol i antracit är designad av STRAND+HVASS och är en mycket bekväm fåtölj som passar perfekt både inomhus och utomhus. Stolen är minimalistiskt designad vilket gör att den passar in på många platser utan att överskugga den omgivande inredningen. Det höga ryggstödet på fåtöljen är utformat med både estetik och funktionalitet i åtanke. Den högryggade stolen är dessutom väldigt praktisk då den, precis som resten av Edge-serien, är stapelbar och är därför lätt att förvara när den inte används.

Flätningsmaterialet "Rope" utmärker sig med sitt unika utseende och sin styrka. Materialet torkar snabbt efter en regnskur. Möblerna i Edge-serien är tillverkade av stöpta aluminiumdelar, alla designade till att visuellt utstråla estetik och styrka.

Sittdyna och nackkudde finns att köpa till.

Cane-line
Specifikation
Produktnamn Edge highback stol
Art.nr 5405RAG
Varumärke Cane-line
Vikt (kg) 14.000000
Bredd 71 cm
Djup 100 cm
Höjd 94 cm
Sitthöjd 41 cm
GTIN 5711877004712
Material Cane-line rope
Dynfärg Utan dyna
Cane-Line

Skapa dina egna unika rum utomhus med Cane-line – designade utemöbler från Danmark sedan 1986. Med över 30 år av fokus på kvalitet, kreativitet och komfort så är Cane-line en svårslagen tillverkare av exklusiva utemöbler. Cane-line erbjuder många olika serier och kollektioner för alla slags stilar med utemöbler i konstrotting, aluminium, teak och olika textilmaterial. Här finner du förstklassiga trädgårdsmöbler, stolar, bord, lounge-möbler, sidobord, solsängar, accessoarer och mycket mer. Alla utemöbler från Cane-line är tillverkade av underhållsfria och väderbeständiga material. Det här är allväders-möbler med maximal komfort. Ständiga samarbeten med ledande danska designers har skapat en möbel-tradition möbler av kvalitet och funktion med ett distinkt estetiskt uttryck. Cane-line erbjuder en stilren och bekväm livsstil – “life made comfortable”.

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!