Dyna 1900 Karmstol
Dyna 1900 Karmstol Dyna 1900 Karmstol

Dyna 1900 Karmstol

789 kr
Availability: In stock
Art.nr
278154 Fermob

Dyna som passar till 1900 karmstol. Denna dyna har utformats särskilt för utomhusbruk, och kommer att lägga till en extra touch av komfort till din 1900.

Den är tillverkad av matt utomhus tyg (PVC-belagd polyester) och är både bra utformade och enkla att använda. Den är resistent mot dåligt väder (sol, regn, fuktighet), behåller inte vatten, är bekväm (skumfyllning) och är magnetisk för bättre grepp på sätet. 
 
Färg: Grå
Beställningsvara - leveranstid ca 6 veckor
Fermob
Specifikation
Produktnamn Dyna 1900 Karmstol
Art.nr 278154
Varumärke Fermob
Diameter Ø 43 cm
Fermob

1996 kunde vi säga hej då till gamla trista färger och ta med en färgexplosion ut i trädgården. Det var tidpunkten då som Fermob levde ut drömmen om att skapa glada trädgårdsmöbler. Fermob är en riktig nyskapare som färglägger och sätter trender. Varje år kommer nya exklusiva nyanser att hålla utkik efter, vilka adderar till den redan rika paletten av utemöbler. Fermobs möbler är tillverkade i material av högsta kvalitet som håller Europeisk standard, designade att hålla länge och fantastisk finish som gör dem lika bra i trädgården eller på uteserveringen. ”Jag skulle vilja ha ängar färgade röda och träd målade blå” – Charles Baudelaire föregick Fermob och fångade essensen av detta franska varumärke.