Diamond stol inkl. Sunbrella Natte dyna - grå
Diamond stol inkl. Sunbrella Natte dyna - grå Diamond stol inkl. Sunbrella Natte dyna - grå

Diamond stol inkl. Sunbrella Natte dyna - grå

Diamond stol inkl. Sunbrella Natte dyna – grå Cane-line
5 300 kr
Availability: In stock
Art.nr
8401TXSG Cane-line

Ta med vardagsrummets design och komfort till uteplatsen, men addera den funktion och hållbarhet som krävs för utemiljöer. Diamond utemöbler från Cane-line kombinerar modern och exklusiv loungekänsla med högteknologiska material.

Diamond stol inklusive UV-resistent Sunbrella dyna är en matstol med eleganta linjer och klassisk utformning. Liksom hela Diamond-serien är det här lättskötta stolar med aluminiumstomme beklädda med Cane-line Tex. Näst intill underhållsfria material (måste tvättas då och då) med allvädersdynor som kan lämnas ute. Dynorna är tillverkade med det UV-resistenta tyget Sunbrella Natte och stoppningen QuickDry Foam som ger en maximal dränering och luftcirkulation. Skummet har ett antibakteriellt skydd, vilket förhindrar tillväxt av svamp och mögel i kuddarna. Dessa innovativa material garanterar att dynorna torkar snabbt efter en regnskur. Ställ upp dynorna vid regn så rinner vattnet lätt av.

Priset avser en grå Cane-line Diamond trädgårdsstol med dyna.

Kombinera gärna Diamond trädgårdsstolar tillsammans med något av våra matbord från Cane-line och skapa en snygg och tidlös matgrupp.

Cane-line
Specifikation
Produktnamn Diamond stol inkl. Sunbrella Natte dyna - grå
Art.nr 8401TXSG
Varumärke Cane-line
Vikt (kg) 6.000000
Bredd 56 cm
Djup 61 cm
Höjd 80 cm
Diameter
Sitthöjd 46 cm
Material Cane-line Tex
Cane-Line

Skapa dina egna unika rum utomhus med Cane-line – designade utemöbler från Danmark sedan 1986. Med över 30 år av fokus på kvalitet, kreativitet och komfort så är Cane-line en svårslagen tillverkare av exklusiva utemöbler. Cane-line erbjuder många olika serier och kollektioner för alla slags stilar med utemöbler i konstrotting, aluminium, teak och olika textilmaterial. Här finner du förstklassiga trädgårdsmöbler, stolar, bord, lounge-möbler, sidobord, solsängar, accessoarer och mycket mer. Alla utemöbler från Cane-line är tillverkade av underhållsfria och väderbeständiga material. Det här är allväders-möbler med maximal komfort. Ständiga samarbeten med ledande danska designers har skapat en möbel-tradition möbler av kvalitet och funktion med ett distinkt estetiskt uttryck. Cane-line erbjuder en stilren och bekväm livsstil – “life made comfortable”.

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!