Diamond pall inkl. Sunbrella Natte dyna - grå
Diamond pall inkl. Sunbrella Natte dyna - grå Diamond pall inkl. Sunbrella Natte dyna - grå

Diamond pall inkl. Sunbrella Natte dyna - grå

Diamond pall inkl. Sunbrella Natte dyna – grå Cane-line
7 700 kr
Availability: In stock
Art.nr
8302TXSG Cane-line

Ta med vardagsrummets design och komfort till uteplatsen, men addera den funktion och hållbarhet som krävs för utemiljöer. Diamond utemöbler från Cane-line kombinerar modern och exklusiv loungekänsla med högteknologiska material.

Diamond pall inklusive UV-resistent Sunbrella dyna är en elegant fotpall i dansk design. Likt resten av Diamond-möblerna är det här en lättskött loungepall i Cane-line Tex på en stomme av aluminium. Näst intill underhållsfria material (måste tvättas då och då) med allvädersdynor som kan lämnas ute. Dynorna är tillverkade med det UV-resistenta tyget Sunbrella Natte och stoppningen QuickDry Foam som ger en maximal dränering och luftcirkulation. Skummet har ett antibakteriellt skydd, vilket förhindrar tillväxt av svamp och mögel i kuddarna. Dessa innovativa material garanterar att dynorna torkar snabbt efter en regnskur. Ställ upp dynorna vid regn så rinner vattnet lätt av.

Priset avser en grå Cane-line Diamond pall med dyna.

Bekvämt komplement till Diamond fåtöljer som fotpall eller som sittpall till de andra Diamond möblerna. Det går också att ta av dynan och skapa ett soffbord ihop med Cane-line Club-bricka.

Cane-line
Specifikation
Produktnamn Diamond pall inkl. Sunbrella Natte dyna - grå
Art.nr 8302TXSG
Varumärke Cane-line
Vikt (kg) 6.000000
Bredd 70 cm
Djup 70 cm
Höjd 40 cm
Diameter
Material Cane-line Tex
Cane-Line

Skapa dina egna unika rum utomhus med Cane-line – designade utemöbler från Danmark sedan 1986. Med över 30 år av fokus på kvalitet, kreativitet och komfort så är Cane-line en svårslagen tillverkare av exklusiva utemöbler. Cane-line erbjuder många olika serier och kollektioner för alla slags stilar med utemöbler i konstrotting, aluminium, teak och olika textilmaterial. Här finner du förstklassiga trädgårdsmöbler, stolar, bord, lounge-möbler, sidobord, solsängar, accessoarer och mycket mer. Alla utemöbler från Cane-line är tillverkade av underhållsfria och väderbeständiga material. Det här är allväders-möbler med maximal komfort. Ständiga samarbeten med ledande danska designers har skapat en möbel-tradition möbler av kvalitet och funktion med ett distinkt estetiskt uttryck. Cane-line erbjuder en stilren och bekväm livsstil – “life made comfortable”.

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!