Diamond loungefåtölj inkl. Sunbrella Natte dyna - grå
Diamond loungefåtölj inkl. Sunbrella Natte dyna - grå Diamond loungefåtölj inkl. Sunbrella Natte dyna - grå

Diamond loungefåtölj inkl. Sunbrella Natte dyna - grå

12 600 kr
I lager
Art.nr
8402TXSG

Information

Ta med vardagsrummets design och komfort till uteplatsen, men addera den funktion och hållbarhet som krävs för utemiljöer. Diamond utemöbler från Cane-line kombinerar modern och exklusiv loungekänsla med högteknologiska material.

Diamond fåtölj inklusive UV-resistenta Sunbrella dynor är en elegant loungefåtölj i dansk design med hög bekvämlighet. Precis som övriga Diamond-möblerna är det här en lättskött loungefåtölj i Cane-line Tex på en stomme av aluminium.

 • Stilren dansk design – Foersom & Hiort-Lorenzen MDD
 • Slipp spring – lämna allvädersdynorna ute
 • Mer tid för avkoppling – underhållsfria material
 • Sunbrella Natte och Quick Dry Foam ger en maximal dränering och luftcirkulation. Skummet har ett antibakteriellt skydd, vilket förhindrar tillväxt av svamp och mögel i kuddarna.

  Dessa innovativa material garanterar att dynorna torkar snabbt efter en regnskur. Ställ upp dynorna vid regn så rinner vattnet lätt av.

  Priset avser en grå Cane-line Diamond loungefåtölj med dynor.

  Bygg ihop en komplett loungegrupp med Diamond fåtölj och övriga utemöbler ur samma serie, och lägg till något av Cane-lines snygga soffbord.

  Specifikation

  Mer information
  Produktnamn Diamond loungefåtölj inkl. Sunbrella Natte dyna - grå
  Art.nr 8402TXSG
  Bredd 70 cm
  Höjd 63 cm
  Diameter
  Djup 88 cm
  Sitthöjd 40 cm
  Vikt (kg) 11
  Varumärke Cane-line
  Material Cane-line Tex
  Cane-Line

  Skapa dina egna unika rum utomhus med Cane-line – designade utemöbler från Danmark sedan 1986. Med över 30 år av fokus på kvalitet, kreativitet och komfort så är Cane-line en svårslagen tillverkare av exklusiva utemöbler. Cane-line erbjuder många olika serier och kollektioner för alla slags stilar med utemöbler i konstrotting, aluminium, teak och olika textilmaterial. Här finner du förstklassiga trädgårdsmöbler, stolar, bord, lounge-möbler, sidobord, solsängar, accessoarer och mycket mer. Alla utemöbler från Cane-line är tillverkade av underhållsfria och väderbeständiga material. Det här är allväders-möbler med maximal komfort. Ständiga samarbeten med ledande danska designers har skapat en möbel-tradition möbler av kvalitet och funktion med ett distinkt estetiskt uttryck. Cane-line erbjuder en stilren och bekväm livsstil – “life made comfortable”.