Diamond highbackfåtölj inkl. Sunbrella Natte dyna - grå
Diamond highbackfåtölj inkl. Sunbrella Natte dyna - grå Diamond highbackfåtölj inkl. Sunbrella Natte dyna - grå

Diamond highbackfåtölj inkl. Sunbrella Natte dyna - grå

Diamond highback fåtölj inkl.Sunbrella Natte dyna – grå Cane-line
17 300 kr 12 110 kr
Availability: In stock
Art.nr
8403TXSG Cane-line

Ta med vardagsrummets design och komfort till uteplatsen, men addera den funktion och hållbarhet som krävs för utemiljöer. Diamond utemöbler från Cane-line kombinerar modern och exklusiv loungekänsla med högteknologiska material.

Diamond highbackfåtölj inklusive UV-resistenta Sunbrella dynor är dansk design när den är som bäst. En elegant hög rygg ger extra bekvämlighet. Diamond-möblerna är lättskötta, likaså den högryggade fåtöljen som är tillverkad i Cane-line Tex på en stomme av aluminium.

 • Stilren dansk design – Foersom & Hiort-Lorenzen MDD.
 • Slipp spring – lämna allvädersdynorna ute.
 • Mer tid för avkoppling – underhållsfria material.
 • Sunbrella Natte och Quick Dry Foam ger en maximal dränering och luftcirkulation. Skummet har ett antibakteriellt skydd, vilket förhindrar tillväxt av svamp och mögel i kuddarna.

  Dessa innovativa material garanterar att dynorna torkar snabbt efter en regnskur. Ställ upp dynorna vid regn så rinner vattnet lätt av.

  Priset avser en grå Cane-line Diamond highbackfåtölj med dynor.

  Komplettera gärna Diamond highbackfåtölj med fotpall och något av Cane-lines snygga sidobord.

  Cane-line
  Specifikation
  Produktnamn Diamond highbackfåtölj inkl. Sunbrella Natte dyna - grå
  Art.nr 8403TXSG
  Varumärke Cane-line
  Vikt (kg) 15.000000
  Bredd 67 cm
  Djup 95 cm
  Höjd 88 cm
  Sitthöjd 42 cm
  Material Cane-line Tex
  Cane-Line

  Skapa dina egna unika rum utomhus med Cane-line – designade utemöbler från Danmark sedan 1986. Med över 30 år av fokus på kvalitet, kreativitet och komfort så är Cane-line en svårslagen tillverkare av exklusiva utemöbler. Cane-line erbjuder många olika serier och kollektioner för alla slags stilar med utemöbler i konstrotting, aluminium, teak och olika textilmaterial. Här finner du förstklassiga trädgårdsmöbler, stolar, bord, lounge-möbler, sidobord, solsängar, accessoarer och mycket mer. Alla utemöbler från Cane-line är tillverkade av underhållsfria och väderbeständiga material. Det här är allväders-möbler med maximal komfort. Ständiga samarbeten med ledande danska designers har skapat en möbel-tradition möbler av kvalitet och funktion med ett distinkt estetiskt uttryck. Cane-line erbjuder en stilren och bekväm livsstil – “life made comfortable”.

  Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!