Diamond 3-sits soffa tex inkl. Sunbrella dynset - grå
Diamond 3-sits soffa tex inkl. Sunbrella dynset - grå Diamond 3-sits soffa tex inkl. Sunbrella dynset - grå

Diamond 3-sits soffa tex inkl. Sunbrella dynset - grå

29 600 kr
I lager
Art.nr
8503TXSG

Information

Ta med vardagsrummets design och komfort till uteplatsen, men addera den funktion och hållbarhet som krävs för utemiljöer. Diamond utemöbler från Cane-line kombinerar modern och exklusiv loungekänsla med högteknologiska material.

Diamond 3-sits soffa inklusive UV-resistenta Sunbrella dynor är en snygg, danskdesignad, soffa med stor bekvämlighet. Likt resten av Diamond-möblerna så är det här en lättskött loungesoffa i Cane-line Tex på en stomme av aluminium.

 • Stilren dansk design – Foersom & Hiort-Lorenzen MDD
 • Slipp spring – lämna allvädersdynorna ute.
 • Mer tid för avkoppling – underhållsfria material.
 • Sunbrella Natte och QuickDry Foam ger en maximal dränering och luftcirkulation. Skummet har ett antibakteriellt skydd, vilket förhindrar tillväxt av svamp och mögel i kuddarna.

  Dessa innovativa material garanterar att dynorna torkar snabbt efter en regnskur. Ställ upp dynorna vid regn så rinner vattnet lätt av.

  Priset avser en ljusgrå Cane-line Diamond 3-sits soffa med dynor.

  Komplettera Diamond 3-personers utesoffa till en hel loungegrupp med övriga utemöbler ur samma serie tillsammans med något av Cane-lines snygga soffbord.

  Specifikation

  Mer information
  Produktnamn Diamond 3-sits soffa tex inkl. Sunbrella dynset - grå
  Art.nr 8503TXSG
  Bredd 209 cm
  Höjd 63 cm
  Diameter
  Djup 88 cm
  Sitthöjd 40 cm
  Vikt (kg) 27
  Varumärke Cane-line
  Material Cane-line Tex
  Cane-Line

  Skapa dina egna unika rum utomhus med Cane-line – designade utemöbler från Danmark sedan 1986. Med över 30 år av fokus på kvalitet, kreativitet och komfort så är Cane-line en svårslagen tillverkare av exklusiva utemöbler. Cane-line erbjuder många olika serier och kollektioner för alla slags stilar med utemöbler i konstrotting, aluminium, teak och olika textilmaterial. Här finner du förstklassiga trädgårdsmöbler, stolar, bord, lounge-möbler, sidobord, solsängar, accessoarer och mycket mer. Alla utemöbler från Cane-line är tillverkade av underhållsfria och väderbeständiga material. Det här är allväders-möbler med maximal komfort. Ständiga samarbeten med ledande danska designers har skapat en möbel-tradition möbler av kvalitet och funktion med ett distinkt estetiskt uttryck. Cane-line erbjuder en stilren och bekväm livsstil – “life made comfortable”.