Delia hörndel - khaki/svart dyna
Delia hörndel - khaki/svart dyna  khaki/svart dyna - Brafab Delia hörndel

Delia hörndel - khaki/svart dyna

3 339 kr
Availability: In stock
Art.nr
2665-21-81 Brafab

Delia är en byggbar loungegrupp med en modern look och med arbetade detaljer på ben och stomme. Delia serien består av flera olika delar såsom 3-sits soffa, fåtölj, divansoffa och som byggbar loungegrupp, alla med utmärkt sittkomfort. Delia lounge finns i två olika färger på stommen och samtliga med dynor i svart olefin-tyg.

Brafab

Material

Aluminium. Aluminium är ett fantastiskt material för utemöbler. Kombinationen lätt vikt och hög stabilitet gör det utmärkt som stomme under t.ex. konstrotting. Att det klarar fukt och väder gör det nästintill underhållsfritt. Det blir därför snyggt för sig med en miljövänlig pulverlackering eller i kombination med teak eller textilene. Rengör endast med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

Specifikation
Produktnamn Delia hörndel - khaki/svart dyna
Art.nr 2665-21-81
Varumärke Brafab
Bredd 61 cm
Djup 61 cm
Höjd 91 cm
Sitthöjd 48 cm
GTIN 6955173912985
Material Aluminium
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!