Defined utematta Ø 140 cm - beige/midnattsblå/mörkgrå
Defined utematta Ø 140 cm - beige/midnattsblå/mörkgrå Defined utematta Ø 140 cm - beige/midnattsblå/mörkgrå Defined utematta Ø 140 cm - beige/midnattsblå/mörkgrå Defined utematta Ø 140 cm - beige/midnattsblå/mörkgrå

Defined utematta Ø 140 cm - beige/midnattsblå/mörkgrå

4 500 kr
I lager
Art.nr
71140Y67

Information

Defined mattorna är tillverkade av PP material, som är behagligt att röra vid och är både hållbart och praktiskt. De är enkla att tvätta med ljummet vatten och en borste. Mattorna lämpar sig för utomhusbruk. Defined är en handgjord produkt och små olikheter kan förekomma från matta till matta.

De runda mattorna finns i två storlekar, 140 respektive 200 cm i diameter och kommer i tre olika trefärgs designer.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Defined utematta Ø 140 cm - beige/midnattsblå/mörkgrå
Art.nr 71140Y67
Bredd 140
Höjd 1 cm
Diameter 140 cm
Djup 1
Vikt (kg) 15
Varumärke Cane-line
Material Selected PP
Cane-Line

Skapa dina egna unika rum utomhus med Cane-line – designade utemöbler från Danmark sedan 1986. Med över 30 år av fokus på kvalitet, kreativitet och komfort så är Cane-line en svårslagen tillverkare av exklusiva utemöbler. Cane-line erbjuder många olika serier och kollektioner för alla slags stilar med utemöbler i konstrotting, aluminium, teak och olika textilmaterial. Här finner du förstklassiga trädgårdsmöbler, stolar, bord, lounge-möbler, sidobord, solsängar, accessoarer och mycket mer. Alla utemöbler från Cane-line är tillverkade av underhållsfria och väderbeständiga material. Det här är allväders-möbler med maximal komfort. Ständiga samarbeten med ledande danska designers har skapat en möbel-tradition möbler av kvalitet och funktion med ett distinkt estetiskt uttryck. Cane-line erbjuder en stilren och bekväm livsstil – “life made comfortable”.