Conic dagbädd - grå
Conic dagbädd - grå Conic dagbädd grå

Conic dagbädd - grå

35 300 kr
Availability: In stock
Art.nr
8538AITG Cane-line

Conic representerar en mycket avslappnad och lyxig stil som ger miljön utanför ett tidlöst och modernt utseende. Alla Conic delar levereras med väderbeständiga kuddar, som torkar snabbt efter en regnskur så att du kan njuta av dina lounge möbler.

Conic är loungegruppen som kräver minimalt underhåll. Det innovativa tyget har samma känsla och utseende som inomhusmöbler, men med utmärkta, praktiska egenskaper såsom att de är allväderståliga, enkla att rengöra och underhålla, UV-resistenta och icke absorberande samt fläckavvisande. Ram i aluminium och Cane-line AirTouch material. 

Cane-line
Specifikation
Produktnamn Conic dagbädd - grå
Art.nr 8538AITG
Varumärke Cane-line
Vikt (kg) 31.000000
Bredd 120 cm
Djup 140 cm
Höjd 82 cm
Sitthöjd 42 cm
GTIN 5711877222437
Cane-Line

Skapa dina egna unika rum utomhus med Cane-line – designade utemöbler från Danmark sedan 1986. Med över 30 år av fokus på kvalitet, kreativitet och komfort så är Cane-line en svårslagen tillverkare av exklusiva utemöbler. Cane-line erbjuder många olika serier och kollektioner för alla slags stilar med utemöbler i konstrotting, aluminium, teak och olika textilmaterial. Här finner du förstklassiga trädgårdsmöbler, stolar, bord, lounge-möbler, sidobord, solsängar, accessoarer och mycket mer. Alla utemöbler från Cane-line är tillverkade av underhållsfria och väderbeständiga material. Det här är allväders-möbler med maximal komfort. Ständiga samarbeten med ledande danska designers har skapat en möbel-tradition möbler av kvalitet och funktion med ett distinkt estetiskt uttryck. Cane-line erbjuder en stilren och bekväm livsstil – “life made comfortable”.