Cirrus No.2 travel steamer - svart
Cirrus No.2 travel steamer - svart Cirrus No.2 travel steamer - svart Cirrus No.2 travel steamer - svart Cirrus No.2 travel steamer - svart Cirrus No.2 travel steamer - svart

Cirrus No.2 travel steamer - svart

1 195 kr
I lager
Art.nr
0213

Information

Obs. Leverans av svart Steamer i mitten av januari 2019.
Cirrus No.2 är en populär handsteamer från Steamery. Handsteamern har en matt finish och ett munstycke i borstat stål som är designat för att fördela ångan jämnt över tyget så att alla skrynklor effektivt försvinner. Den kräver endast en uppvärmning på 25 sekunder så är den klar att användas. 

Produktinfo: 75 ml vattentank som ger 6 min kontinuerlig ånga (tillräckligt för att steama en outfit). 1 års garanti

Rekommenderas att använda destillerat vatten i steamern Europeisk kontakt 

Spänning och frekvens: 220-240 V/50Hz-60Hz

Effekt: 1500 W

Vikt: 590 g

Specifikation

Mer information
Produktnamn Cirrus No.2 travel steamer - svart
Art.nr 0213
Vikt (kg) 0.6
Varumärke Steamery
Steamery

Modeindustrin har sedan länge använt sig av steaming som den föredragna metoden att ta hand om kläder så att de håller den standard som krävs inom branschen. Anledningen är mycket enkel – steaming är snabbt, enkelt, effektivt och dessutom mycket skonsamt även på de mest känsliga plaggen. Steamery har tagit denna idé in i hemmet och gjort tekniken tillgänglig för alla, oavsett om du är professionell stylist eller helt enkelt bara modeintresserad. Filosofin hos Steamery Stockholm bygger på att det ska vara lätt att ta hand om dina favoritplagg, och de vill kunna erbjuda de verktyg som behövs för att vårda dina kläder.